BSK: Termín podania návrhu na Ocenenia BSK predĺžené do 31.10.2017
31. 8. 2017

1001_900_1

Bratislavský samosprávny kraj už po pätnásty raz udelí ocenenia tým, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov. Navrhnúť ich môžu obyvatelia kraja, organizácie a inštitúcie so sídlom v kraji. Do ukončenia termínu na podanie návrhu zostávajú ešte dva mesiace, nakoľko sa deadline predĺžil z 31. augusta až na 31. októbra 2017.

„Bratislavská župa aj tento rok ocení významné a prínosné osobnosti pre kraj a spoločnosť. Laureátom, ktorými môžu byť tak osobnosti ako aj organizácie, budú udelené Ocenenia BSK a to Cenu Samuela Zocha, Pamätný list predsedu a Čestné občianstvo. Je to také naše poďakovanie za ich záslužnú činnosť a takých, ktorí si to zaslúžia je v našom regióne veľa,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Vyplnený prihlasovací formulár, ktorého nevyhnutnou súčasťou je stručný životopis nominovaného alebo ekvivalentný záznam aktivít a úspechov v prípade nominácie organizácie, ako aj vlastnoručný podpis nominovaného, treba doručiť na Úrad BSK do 31. októbra 2017. A to buď elektronicky na emailovú adresu nominacie@region-bsk.sk alebo poštou na adresu Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava.

Galéria obrázkov k článku