Cena Samuela Zocha - nominácie do 31.8.2017
17. 8. 2017

samuel_zoch_bsk-640x360

BSK: Ceny Samuela Zocha už po pätnásty raz

Bratislavská župa aj tento rok ocení významné a prínosné osobnosti pre kraj a spoločnosť. Laureátom, ktorými môžu byť tak osobnosti ako aj organizácie, budú udelené Ocenenia BSK a to Cenu Samuela Zocha, Pamätný list predsedu a Čestné občianstvo. Do ukončenia termínu na podanie návrhu zostávajú dva týždne.

„Každoročne, toto už bude pätnásty ročník, udeľujeme ocenenia tým, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov. Navrhnúť ich môžu obyvatelia kraja, organizácie a inštitúcie so sídlom v kraji a to do 31. augusta 2017,“ upresnil bratislavský župan Pavol Frešo.

Vyplnený prihlasovací formulár, ktorého nevyhnutnou súčasťou je stručný životopis nominovaného alebo ekvivalentný záznam aktivít a úspechov v prípade nominácie organizácie, ako aj vlastnoručný podpis nominovaného, treba doručiť na Úrad BSK do 31. augusta 2017. A to buď elektronicky na emailovú adresu nominacie@region-bsk.sk alebo poštou na adresu Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava.

Ďalšie informácie ako aj zoznam držiteľov Ocenení BSK nájdete na http://www.bratislavskykraj.sk/samosprava-bsk-ocenenia-bsk.aspx

Galéria obrázkov k článku