Opatrenia na Mestskom úrade v Senci od 26.10.2020
23. 10. 2020

Dôležitý oznam

 

Opatrenia na Mestskom úrade v Senci od 26.10.2020

Na základe uznesenia Vlády Slovenskej republiky o obmedzení pohybu na území SR z 22.10.2020 bude režim na Mestskom úrade v Senci nasledovný:

• Stránkové dni sú pondelok, streda a piatok. Počas nich sa odporúča všetkým komunikovať so zamestnancami MsÚ (vrátane podateľne) elektronicky. Ak je nevyhnutné osobné stretnutie, odporúča sa vopred si takéto stretnutie dohodnúť.

• Pohyb občanov budú riadiť informátori. Do priestoru vestibulu bude umožnený vstup maximálne 4 ľudí: na tzv. prvý kontakt (podateľňa, pokladňa, evidencia obyvateľstva), na matriku, na referát miestnych daní a poplatkov, a v prípade ostatných útvarov do sobášnej miestnosti.

• Pri vstupe do budovy sa bude občanom merať teplota, je povinné mať prekrytý nos a ústa rúškom alebo iným spôsobom a tiež je povinné vydezinfikovať si ruky. Informátori budú viesť evidenciu ľudí vstupujúcich do priestorov MsÚ.

• Utorok a štvrtok sú nestránkové dni, počas ktorých nebude možný vstup verejnosti do priestorov budovy MsÚ.

 

Spoločný obecný úrad pracuje z dôvodu opatrení v bezstránkovom režime

Spoločný obecný úrad pracuje z dôvodu opatrení na zníženie nebezpečenstva šírenia infekcie Covid-19 v bezstránkovom režime. Klientom sa preto odporúča elektronicky komunikovať s pracovníkmi SOÚ. Žiadosti, podania na území mesta Senec, sa odovzdávajú a evidujú v podateľni na Mestskom úrade v Senci (Mierové námestie 8) v stránkových dňoch a hodinách (z dôvodu aktuálnej situácie je odporúčané si predtým overiť stránkové hodiny a možnosti vstupu do budovy mestského úradu).

• Pokiaľ sa stavba nachádza v niektorej z obcí v pôsobnosti SOÚ, žiadosť zaevidujte na príslušnom obecnom úrade obce, v ktorej katastrálnom území sa stavba nachádza.

• Žiadosť na ohlásenie drobnej stavby alebo drobných stavebných úprav  pre stavby v Senci je potrebné posielať na adresu Mestského úradu v Senci, odbor výstavby. Pre stavby v obciach na príslušný obecný úrad.

 

Zberný dvor je do odvolania zatvorený

• Na základe uznesenia Vlády SR o obmedzení pohybu je zberný dvor na Železničnej ulici do odvolania od soboty 24.10.2020 zatvorený.

Galéria obrázkov k článku