Cyklistika v Senci

Vitajte na stránke,

ktorá sa bude venovať cyklistike v našom meste. Postupne budú pridávané informácie a dokumenty, týkajúce sa aktuálneho diania ohľadom cyklistiky.
Vaše nápady - návrhy ohľadom cyklodopravy v Senci môžete posielať na mail cyklo@senec.sk .

Fotky z Hečkovej

 

 

PRIORITNÁ CYKLOTRASA - CYKLOCHODNÍK na obdobie 2018 – 2022:

Jednou z hlavných priorít, je vybudovanie cyklotrasy (bezpečného cyklochodníka) SENEC – JUH , ktorý by mal spojiť mesto Senec s Bratislavou. Mesto Senec má vypracovanú už štúdiu realizovateľnosti a pracuje sa na finálnom projekte. Následne po vypracovaní a vysporiadaní všetkých potrebných pozemkov (cca 30 vlastníkov), sa mesto bude uchádzať o fondy, aby mohlo tento prioritný cyklochodník na toto volebné obdobie vybudovať. Pracujeme na ňom v súčinnosti s obcou Nová Dedinka a obcou Tureň.

Mapa cyklotrasy

 

Okrem CYKLOTRASY SENEC – JUH pracujeme aj na ďalších, o ktorých Vás budeme informovať.

 

PARKOVANIE BICYKLOV

Parkovanie bicyklov pred Mestským úradom.

Mesto plánuje vybodovať bezpečné parkovanie pri železničnej stanici a zapojilo sa do výzvy Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výzve C2. V prípade, že bude náš projekt úspešný, bude vyhlásené verejné obstarávanie na dodávateľa.

MAPA – OZNAČENÝCH TAKMER 100 KM CYKLOTRÁS V SENCI A OKOLÍ

POZVÁNKA: Srdečne pozývame občanov mesta Senec a okolia na prvé verejné stretnutie ohľadom cyklodopravy v našom meste. Podujatie sa uskutoční v stredu 27.11.2019 o 18:00 hod. v kinosále MsKS v Senci.

 

Súbory / prílohy